torsdag 5 juni 2014

Har du en blogg jag borde följa?

Jag har en sån där fin liten lista på min andra blogg som visar några bloggar jag gillar. På den lilla listan finns till exempel Unga böcker som publicerade sitt senaste inlägg i mars förra året och Bokclara som inte ens finns kvar längre så jag kan inte se när Clara slutade, men jag tror hösten 2012? Så jag borde förstås plocka bort dem, sluta vara sentimental och gå vidare med dem som fina minnen.

I år har dessutom Tonårsboken lagt ner och Bokskadad tagit en paus på obestämd tid (jag vägrar se det som något annat, Man! Även om pausen så pågår i årtionden.) och det har lämnat ytterligare luckor i flödet.

Många av bloggarna jag följt länge uppdateras inte lika ofta som förr och det är i och för sig skönt då jag inte behöver känna stressen av en miljard olästa inlägg i veckan, men lämnar också känslan att bokbloggarvärlden inte är så aktiv/spännande/levande längre. Och den känslan kanske inte är den mest inspirerande när det gäller att få mig att blogga själv.

Kort sagt: jag behöver nya bloggar att följa.

Bloggar som uppdateras relativt ofta men inte 20 gånger i veckan. Bloggare som skriver om YA/crossover/underhållningslitt/feelgood/contemporary för unga och vuxna. De får gärna skriva om deckare och all sorts fantastik så länge det är balans eller övervikt för contemposidan. Vaaanliga romaner for the win!

Vet du någon sån blogg? Har du en sån blogg? Snälla, snälla, gör skamlös reklam för dig själv i en kommentar. Tipsa gärna om ett eller flera inlägg som du tycker ger en bra bild av ditt bloggande/läsande.

Det känns lite läskigt att lära känna nya bloggar(e), men jag hoppas att det kommer bli kul!

9 kommentarer:

 1. Jag bloggar på Jennys bokstavliga vardag. :)

  SvaraRadera
 2. Jag bloggar på http://bloggbohemen.blogspot.se. Välkommen att titta in igen! Det var kul att du lämnat en kommentar.

  SvaraRadera
 3. Du får gärna kika in hos mig :-) http://whatyoureadin.blogspot.se

  SvaraRadera
 4. MASSA KRAMAR TILL DIG. Åh, blev ju världens blödigaste av detta (fast på ett bra sätt alltså)! :'(

  SvaraRadera
  Svar
  1. MASSA KRAMAR TILLBAKA. Hoppas du har det bra där ute!

   Radera
 5. Jag vet inte vad du anser om min blogg - den är lite allt i allo men allt kretsar i alla fall om BÖCKER! (; Och kolla in "Emilias bokstäver" eller "Eli läser och skriver" om du missat som exempel (fler tips återfinns i min roll "Bra bokbloggar"!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Slutparentesen försvann visst. ;p (;

   Radera
 6. Jag skriver också mestadels om böcker för unga - en herrans blandning brukar det bli, mycket amerikanske, contemporary och fantasy är nog favvogenrerna tillsammans med dystopier såklart! Har även förkärlek för bokiga saker och listor =)

  SvaraRadera
 7. Jag bloggar mest om ungdomsböcker (YA), men kan läsa det mesta. Jag skriver recensioner, tipsar, skriver om nya böcker, böcker jag vill läsa med mera.

  Tips på andra bokbloggar är:
  http://petrasbokblogg.blogspot.se
  http://bokparadis.blogg.se
  http://bokbeate.blogspot.se
  http://mylifestylebyelvira.blogspot.se
  http://bookshelf.blogg.se

  Jag hoppas du hittar flera nya bokbloggar som du gillar! :)

  SvaraRadera